CULTURAL HERITAGE

SUSTAINABILITY

DIGITALIZATION

Green Aura adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

Green Aura mobil applikáció felhasználási feltételek

A Green AURA mobil applikáció megnyitásával Ön elfogadja jelen nyilatkozatban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne töltse le a mobil applikációt. 

A Green AURA mobil applikációban található információk a Pécsi Tudományegyetem tulajdonát képezik. A mobil applikáció az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására (engedélyezésére) kizárólag a Pécsi Tudományegyetem jogosult. Az előzetes írásbeli engedély nélküli illetéktelen felhasználás jogi eljárás lehetőségét vonja maga után. 

A Green AURA mobil applikációin megjelenő információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek ajánlattételnek. Kérjük, hogy amennyiben kapcsolatba kíván lépni a Pécsi Tudományegyetemmel, úgy https://projects.pte.hu/hu/green-aura weboldalon található elérhetőségek egyikén keresse illetékes munkatársainkat!

 A Pécsi Tudományegyetem fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. A Pécsi Tudományegyetem törekszik az applikációban lévő adatok folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért nem vállal felelősséget. A mobil applikáción megjelenő információk és adatok bármilyen módon történő felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik. 

A Pécsi Tudományegyetem nem felel azon károkért, amelyek a mobil applikációval kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be.