Multimédia

VINTER - honlap

2019

A fejlesztés eredménye egy virtuális, web-alapú online inkubációs szolgáltatási felület, amely különböző belépési és felhasználói jogosultságokkal rendelkező szereplők, célcsoportok számára érhető el.

A virtuális inkubációs felület hátteréül szolgáló egyedi szoftver az alábbi, műszaki tartalommal és funkciókkal, modulszerűen egymáshoz kapcsolható panelekkel rendelkezik:

  • Menedzsment funkciók
  • Fórum funkciók
  • Feladatszervező funkció
  • Költségvetésellenőrző funkció
  • Hálózat és partnerségépítő közösségi felület
  • Üzleti, stratégiai terv készítő funkció
  • Képzések, kurzusok, tréningekhez szükséges felület és háttér kialakítása, online tesztek elérhetősége
  • Fejlesztési terveket összeállító és kezelő funkció
  • Üzleti folyamat kontrollingja, monitoringja
  • Online ügyintézés

„Örök Erdő” és „Egy a természettel”

2019

Tovább bővült a Mecsekerdő Zrt. számára készített DiVit (Digitális Vitrin) érintőképernyős terminál.  Az „Örök erdő” és az „Egy a természettel” elnevezésű terminál sokszínű, érdekes tematikákat dolgoz fel, mint például:

-      Mecsek és környezetének állatvilágának bemutatása (vadászható fajok bemutatása, előfordulásuk térképen történő elhelyezése)

-      Különleges növények a Mecsekben (térképen történő elhelyezésük,  bemutatásuk)

-      Vadgazdálkodás (célja, jelentősége, vadászati módok bemutatása, trófea „leg”-ek)

-      Interaktív játékok (Ismeretterjesztő kvíz és „Tili-toli” játék  kezdő, haladó és mester szintekkel)

-      Mecsek Egyesület Évkönyvei digitális változat

-      A tölgyes és bükkös erdők életciklusa

-      Egy a természettel – Vadászati és Természeti Világkiállítás

Agroverzum Tudományos Élményközpont

2019

Az eddigi legnagyobb multimédia projektünk, melyben a DiVit (Digitális Vitrin) rendszerünk több modulja is szerepel. Megtalálhatóak többek között látványos multimédia érintőképernyők, kiterjesztett- és virtuális valóság alkalmazások, valamint Magyarország digitális terepasztala mellett bel- és kültéri túravezető mobil applikáció is segíti a felhasználói élményt. 

Az intézmény egy újonnan épült 1100 négyzetméteres, kétszintes épületben ismeretterjesztő központként és tudományos játszóházként működve évente 35-40 ezer látogatót képes fogadni.

A roppant érdekes, jól összeállított és korszerű kiállításon megtudható például, hogy mi az a „fitotron”, hányféle talajtípus van, mit is jelent pontosan az üvegházhatás, valamint egy VR-sisaknak köszönhetően még azt is kipróbálhatjuk, hogy milyen lehet méhecskeként virágról virágra szállni.

Oldalak