KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG

FENNTARTHATÓSÁG

DIGITALIZÁCIÓ

Táncverseny szervező és lebonyolító szoftver

A szoftver a Nemzetközi Táncszövetség Magyarországi Fiókszervezete által meghirdetett és rendezett versenyek lebonyolítását segíti.

 

Főbb funkciók:

Versenyek nyilvántartása, tagok nyilvántartása, pontozó bírók nyilvántartása, egyesületek nyilvántartása, versenyzők nyilvántartása egyesületenként.

A rendszerben egy meghirdetett versenyre lehet nevezni, az azon megnyitott versenyszámokra, korosztályonként és csoportonként, vagy egyéniben, illetve párban.

A program kezeli a táncszövetség által regisztrált egyes táncnemeket, formációkat, korosztályokat. Egy versenyszámra történt nevezés után feltölthető a produkció zenéje mp3 formátumban, melyet a verseny szervezője ez úton kap meg. Egy-egy verseny napján a rendszerbe regisztrált versenyszámokat a szoftver részeként telepített modullal, tabletek segítségével a pontozóbírók értékelik, és az eredmények online frissülnek a rendszerben, folyamatosan informálva a közönséget és a versenytársakat. A pontozás alapján a továbbjutást, illetve a döntők helyezéseit az eredmény számító modul kezeli, ebből alakul ki a végeredmény. A programból pdf riportok generálhatók, melyek segítik a verseny adminisztrátotok munkáját, a versenyzőket és a felkészítőket.