Termékeink

Digitalizáció egyedi, interaktív megoldásokkal.

Nem mindennapi élmények digitálisan.

A DIVIT megoldásokkal olyan interaktív eszközöket adunk a kezedbe, amivel lenyűgözően mutathatod be a cégedet, termékedet, vagy a kiállításodat. A digitális eszközök segítségével a kreativitásnak sem térben, sem időben nincs határa. Ha pedig nem tudod, hogy melyik termékünk az, aminek a segítségével a legjobbat hozhatod ki a bemutatódból, akkor számíthatsz kollégáinkra. Gyere velünk a jövőbe, előzd meg a konkurenciát, és használj olyan eszközöket, amik felejthetetlenné teszik a bemutatódat.

TERMÉKEINK

Digitalizáció egyedi, interaktív megoldásokkal.

Digitális terepasztal
Élményterminálok
DIVIT fal
Big Picture
Virtuális távcső
Virtuális céllövő
Virtuális tükör
iLab

Digitális terepasztal

Interaktív vezérlés, digitális tartalom, animációk, hangok és makettek segítségével szemünk láttára elevenedhet meg a történelem és a földrajz atlasz. A digitális terepasztalokon virtuális sétákat tehetünk, és úgy ismerhetjük meg a helyszíneket, hogy sem tér, sem idő nem korlátoz minket.

Kalandozhatunk Kőszegen, ahol nem csak az utcákat ismerhetjük meg, de infomációt kapunk a számunkra érdekes programokról, eseményekről.

A Regulyversumban az Urál-hegységben követhetjük nyomon Reguly teljes útját, a megállóhelyeken pedig mi is megpihenhetünk naplóbejegyéseket olvashatunk, képeket és videókat nézhetünk.

A digitális terepasztal nem csak a múzeumok számára kiváló választás. A nagyobb, vagy több telephellyel rendelkező vállalkozások ezzel a kreatív megoldással emlékezetesen és érdekesen tudják bemutatni cégüket, átadni a vállalatukkal kapcsolatos információkat.

KAPCSOLAT

Kérdése van? Írjon nekünk! Ingyenes konzultációt biztosítunk!

telefon: +36 72 769-102
e-mail: info@innoteq.hu

© InnoTeq Kft, 2007-2023. Minden jog fenntartva.

A honlapon megjelenő képi és egyéb tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak, azok felhasználása engedélyköteles.